Kansainvälinen yhteistyö


 

Suomen kardiologiset hoitajat ry kuuluu ESC:n, Euroopan kardiologisen seuran, Cardiovascular Nursing and Allied Professions -jaostoon. Liittyminen Suomen kardiologisiin hoitajiin ei kuitenkaan automaattisesti tuo Eurooppalaisen jaoston jäsenyyttä, joten kannustamme jäseniämme liittymään jaostoon itse. CCNAP:n jäsenyys on ilmainen.
 

Koulutuksen ja tutkimuksen avulla CCNAP pyrkii lisäämään terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntemusta sydänsairauksien ennaltaehkäisyssä ja parhaassa mahdollisessa hoidossa.
 

Jäsenilleen CCNAP tarjoaa mm. edullisempaa osallistumismaksua vuosittain järjestettävään EuroHeartCare-kongressiin sekä European Journal of Cardiovascular Nursing -lehden jäsenhintaan. Jaos tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti sekä myöntää matka-apurahoja. CCNAP:lla on myös mentorointiohjelma.
 

CCNAP:tarjoaa koulutusta myös verkkoympäristössä. Be Guidelines Smart -työkalupakki on kehitetty tukemaan hoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia näyttöön perustuvien hoitosuositusten käyttöönotossa. CCNAP:n verkkosivujen kautta jäsenet voivat osallistua verkkoseminaareihin sekä hyödyntää myös muuta koulutusmateriaalia.

 

 

CCNAP:n jäsenhakemus