ACNAP

Suomen kardiologiset hoitajat ry kuuluu ESC:n, Euroopan kardiologisen seuran, Cardiovascular Nursing and Allied Professions -järjestöön. Liittyminen Suomen kardiologisiin hoitajiin ei kuitenkaan automaattisesti tuo eurooppalaisen järjestön jäsenyyttä, joten kannustamme jäseniämme liittymään yhdistykseen itse.

ACNAP:n perusjäsenyys on ilmainen, Silver-jäsenyydellä saat enemmän etuja. Jäseniä ACNAP:ssa on yli 4300 ja he tulevat 87 maasta. 

Koulutuksen ja tutkimuksen avulla ACNAP pyrkii lisäämään terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntemusta sydänsairauksien ennaltaehkäisyssä ja parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Jäsenilleen ACNAP tarjoaa mm. edullisempaa osallistumismaksua vuosittain järjestettävään ACNAP-kongressiin sekä European Journal of Cardiovascular Nursing -lehden jäsenhintaan. Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti sekä myöntää matka-apurahoja. ACNAP:lla on myös mentorointiohjelma.

ACNAP:tarjoaa koulutusta myös verkkoympäristössä. Be Guidelines Smart -työkalupakki on kehitetty tukemaan hoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia näyttöön perustuvien hoitosuositusten käyttöönotossa. ACNAP:n verkkosivujen kautta jäsenet voivat osallistua verkkoseminaareihin sekä hyödyntää myös muuta koulutusmateriaalia.