Koulutukset

Suomen kardiologiset hoitajat ry järjestää koulutuspäivän kahdesti vuodessa. Koulutukset on kohdennettu sydänpotilaita hoitaville terveydenhuollon ammatilaisille.

Vuosittaisista koulutuksista toinen järjestetään Helsingissä ja toinen muualla Suomessa, viimeiseksi Oulussa ja Rovaniemellä.
Nordic-Baltic Congress of Cardiology Helsingissä 10.-12.6.2019 

Mahtava tilaisuus osallistua kansainväliseen kongressiin kotimaassa!


SKH:n ensi kevään koulutuspäivä järjestetään kesäkuussa, kun Nordic-Baltic Congress of Cardiology rantautuu Suomeen ja Helsinkiin. Organisoijana toimii Suomen kardiologinen seura, tieteellisen toimikunnan jäsenten tullessa kansallisista kardiologien ja kardiologisten hoitajien yhdistyksistä pohjoismaista sekä Baltiasta.

Hoitotyön ohjelma on suunniteltu SKH:n vetovastuuna, yhdessä pohjoismaiden ja Baltian hoitajajärjestöjen kanssa; tarjolle tulee monipuolinen kattaus siitä, mitä kardiologisen hoitotyön alalla täällä pohjolassa on meneillään. Kardiologisten hoitajien laajavastuiset työnkuvat ja sepelvaltimotautipotilaiden hoitoon sitoutuminen puhuttavat muuallakin kuin koti-Suomessa. Kolmantena hoitotyön teemana on TAVI-potilan hauraus-raihnaus.

Lääketieteen osalta ohjelma on laadittu pitäen mielessä nuoret kardiologit, heille suunnatusta ohjelmasta löytyy varmasti meille kardiologisille hoitajillekin roppakaupalla mielenkiintoista kuultavaa. 

Tervetuloa päivittämään omaa osaamista, tutustumaan kollegoihin, vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan naapurien hyvistä käytännöistä!

Ilmoittautuminen ja lisäinfo: www.nbcc2019.org 


Pysy ajan tasalla – ota seurantaan Twitter-tili @NBCC2019 ja aihetunniste #nbcc2019