Koulutukset

 

Suomen kardiologiset hoitajat ry järjestää koulutuspäivän kahdesti vuodessa. Koulutukset on kohdennettu sydänpotilaita hoitaville terveydenhuollon ammatilaisille.

Vuosittaisista koulutuksista toinen järjestetään Helsingissä ja toinen muualla Suomessa, viimeiseksi Oulussa ja Rovaniemellä.

 

 

Nordic-Baltic Congress of Cardiology Helsingissä 10.-12.6.2019 

 

Mahtava tilaisuus osallistua kansainväliseen kongressiin kotimaassa!

 

SKH:n ensi kevään koulutuspäivä järjestetään kesäkuussa, kun Nordic-Baltic Congress of Cardiology rantautuu Suomeen ja Helsinkiin. Organisoijana toimii Suomen kardiologinen seura, tieteellisen toimikunnan jäsenten tullessa kansallisista kardiologien ja kardiologisten hoitajien yhdistyksistä pohjoismaista sekä Baltiasta.

Hoitotyön ohjelma on suunniteltu SKH:n vetovastuuna, yhdessä pohjoismaiden ja Baltian hoitajajärjestöjen kanssa; tarjolle tulee monipuolinen kattaus siitä, mitä kardiologisen hoitotyön alalla täällä pohjolassa on meneillään. Kardiologisten hoitajien laajavastuiset työnkuvat ja sepelvaltimotautipotilaiden hoitoon sitoutuminen puhuttavat muuallakin kuin koti-Suomessa. 

Lääketieteen osalta ohjelma on laadittu pitäen mielessä nuoret kardiologit, heille suunnatusta ohjelmasta löytyy varmasti meille kardiologisille hoitajillekin roppakaupalla mielenkiintoista kuultavaa. 

Posteriabstrakteja voi jättää helmikuun loppuun asti – on siis hyvä tilaisuus saada näkyvyyttä omalle projektille ja kesäkuussa tutustua siihen, mitä muualla on saatu aikaan.

Tervetuloa päivittämään omaa osaamista, tutustumaan kollegoihin, vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan naapurien hyvistä käytännöistä!

 

Ilmoittautuminen ja lisäinfo: www.nbcc2019.org 


Pysy ajan tasalla – ota seurantaan Twitter-tili @NBCC2019 ja aihetunniste #nbcc2019