Vuosikokouskutsu

Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen


Suomen Kardiologiset Hoitajat SKH ry 
Aika: 30.3.2021 klo 18.00 
Paikka: poikkeusolojen vuoksi Teams-kokous


Käsiteltävät asiat:
Yhdistyksen sääntöjen 13§ mukaiset asiat, puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan valinta sekä yhdistyksen sääntöjen päivittäminen. Lisäksi keskustellaan digilehden tarjoamisesta painetun lehden vaihtoehdoksi niille jäsenille, jotka siihen ovat halukkaita.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi yhdistyksen hallituksen vaaliin, lisätiedot hallituksen vaalista täällä. Tutustu ehdokkaisiin 11.3. alkaen täällä.

Väliaikaisesti voimassa oleva lainsäädäntö, PoikkL (677/2020), mahdollistaa etäosallistumisen, vaikka asiasta ei ole mainintaa yhdistyksen säännöissä.

Kokoukseen ilmoittautuminen: 25.3.2021 mennessä sähköpostilla seija.miina(at)kuh.fi. Ilmoittautumiseen mukaan jäsennumero (löytyy jäsensivujen Omat tiedot -kohdasta) ja sähköpostiosoite, jonka kautta Teams-kokoukseen osallistuu. Kokoukseen ilmoittautumisen tai kokoukseen osallistumisen on tapahduttava jäsenrekisterissä olevan sähköpostin kautta. Linkki kokousmateriaaliin ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä viestissä.

Tiedustelut ja mahdolliset peruutukset yhdistyksen sihteerin sähköpostiin seija.miina(at)kuh.fi


Tervetuloa
SKH:n hallitus

Muistithan maksaa jäsenmaksusi!